DigiPlaza

Teemme sinulle tulosta.

Olemme 2020-luvun teknologiaa käyttävä suomalainen call- ja contact-center. Asiakaskuntamme koostuu pienistä startup-yrityksistä monikansallisiin pörssiyhtiöihin.DigiPlaza on syntynyt vuosikymmeniä alalla toimineiden ammattilaisten yhteisrintamaksi edistämään suomalaista myyntiä niin Suomessa kuin ulkomailla. Tarjoamme asiakkaillemme mm. liidejä, ajanvarauksia, markkinatutkimuksia, myyntipalveluita sekä erilaisia tyytyväisyysmittauksia.

Tehtävämme on kasvattaa yritysten asiakasvirtoja yritykselle kannattavasti. Tiedämme ”kivan markkinoinnin” olevan ”kivaa markkinointia”, jossa asiakas ei saa taetta onnistumiselle. Asiantuntijayhtiönä tarjoamme asiakkaillemme Rahat Takaisin -kontaktitakuuta; Mikäli kontaktimäärä ei ole vastannut sovittua tasoa, emme veloita palveluistamme.

Yrityksemme arvot ovat yhtä räjähtävät, kuin kontaktitakuumme: T.N.T. Tulos. Nopeus. Teho.

Onko yrityksessäsi mietitty asiakasmäärän kasvattamista? Haluatteko luotettavan kumppanin selkeästi raportoiduilla tuloksilla?

Toimipa yrityksenne B2C tai B2B kentässä, olipa yrityksenne pitkään toimintaansa harjoittanut tai vastikään käynnistynyt startup.