Responsiivinen myyntipuhe -Myynnin uusi navigaattori

DigiPlazalla työskennellään tekoälyn, robotiikan ja automaation parissa. Teemme päivittäin töitä erilaisissa projekteissa kohdentaen ja prospektoiden asiakaskantoja. Robottimme tekee soittotyötä päämiehiestemme tarpeisiin koneoppien jatkuvasti uutta. Meidän arki saattaa kuulostaa työnhakijasta samanaikaisesti mielenkiintoiselta, mutta herättää kysymyksen: ”Olisinko valmis myyjäksi DigiPlazalle?” Vastaus on helppo: Ei. Et ole, eikä sinun pidäkään olla. – Me koulutamme sinut meille.

DigiPlazan toimintamallina on alusta alkaen ollut olla helposti lähestyttävä, ihmisläinen työpaikka sekä yhteistyökumppani, jonka valokeilassa loistaa teknologinen edelläkäynti ja tulokset. Vaikka käytämme tekoälyä, robotiikkaa ja automaatiota päivittäin, sen tehtävä on palvella ja auttaa asiakkaitamme ja myyjiämme, ei toisinpäin. Meidän tehtävänä on luoda työstä helpompaa ja tuloksellisempaa, ei vaikeampaa ja monimutkaisempaa.

Koulutuksemme perustuu big datan tuloksiin, keskiarvoihin ja mediaaneihin työpäivän eri osioita. Pystymme antamaan dataan perustuvia neuvoja, miksi sinun ei kannata tehdä tiettyjä asioita työssäsi ja miksi sinun ehdottomasti kannattaa suosia toisia asioita arjessasi. Emme voi antaa hokkuspokkustemppuja, joilla sinusta kuoriutuisi myyntitykkien myyntitykki, mutta voimme luvata antaa ne eväät, joiden avulla säästät satoja ihmistyövuosia erehdystä ja oppimista. Voimme antaa sinulle keinot, joilla saat työssäsi lentävän lähdön. Dataan perustuva koulutusohjelmamme tarjoaa sinulle mahdollisuuden oppia myynnistä uudella tavalla. Kouluttajamme eivät opeta myyntiä tavalla, joka perustuu kouluttajan omaan kokemukseen, vaan koulutuksemme perustuu suureen massaan ja tekoälyn johtopäätöksiin. Koulutuksemme on kuin satojen osaavien kouluttajien antama sparraus. Yhtenä osana koulutustamme on interaktiivinen, responssiivinen myyntipuhe.

Olemme lanseeranneet ensimmäiset pilotit vuoden 2021 alussa tiimeillemme interaktiivisesti toimivan responssiivisen myyntipuheen käytöstä asiakaskeskusteluissa. Tulokset ovat olleet erittäin hyviä: Epävarmuuselementit ovat vähentyneet puheluissa merkittävästi tulosten noustua pilottiryhmällä noin 30%. Mitä responssiivinen myyntipuhe tarkoittaa käytännössä? -Se on myyntipuhe, dialogi, spiikki (miten sitä ikinä kutsuukaan), jonka sisältö perustuu robotiikan koneoppimaan malliin parhaasta mahdollisesta myyntipuheesta. Sen, kuten minkään muunkaan myyntikoulutuksen avulla ei voi löytää mallia jolla jokainen asiakas on halukas ostamaan hiekkaa Saharaan. Responssiivinen malli pystyy kuitenkin tarjoamaan -todennäköisimmän- mahdollisuuden sinulle luoda paras asiakaskohtaaminen. Dialogimalli on laskenut sinulle etukäteen parhaan mahdollisen reitin päästä päämäärään asiakaskeskustelussa; Se toimii kuin navigaattori. Se on työkalu, joka laskee parhaan ja miellyttävimmän reitin keskustelun alusta haluttuun tulokseen; Sinun tehtävä on istahtaa ratin taakse ja antaa mennä ilman, että murehdit kartan ja kompassin käytöstä.

Pilottikokeilumme päättyessä laajennamme responssiivista myyntipuhetta koko henkilöstöllemme. Etsimme työntekijöitä niin B2C- kuin B2B-projekteihin. Hae meille töihin ja tule tutustumaan interaktiiviseen toimistoomme, kotisohvaltasi