Puhelinmyyntityö

Ansaitse kotoa käsin puhelinmyynnillä!

Puhelinmyynnistä työnä on yhtä monta tarinaa, kuin sillä on ollut kokeilijoita tai tekijöitä. Työ ei ole ylivoimaisen vaikeaa; Muutoin sitä ei kukaan tekisi. Ei se myöskään ole superhelppoa; Siksi alalta on myös toiselaisia kokemuksia. Me DigiPlazalla teemme parhaamme oman henkilöstömme kehittymisen eteen ja annamme täyden tuen siinä, että työntekijämme menestyvät puhelintyössä. Työ on parhaimmillaan antoisaa, vapaata ja työmäärään suhteutettuna erittäin tuottoisaa.
puhelinmyyntityö

Sopiiko puhelintyö juuri sinulle?

Vastaa mielessäsi muutamaan kysymykseen; Koetko alla olevat asiat itsellesi mielekkäiksi tai tärkeiksi:
  • Nautin vapaudesta työssä; Voin olla töistä sopimuksen mukaan pois ilman, että työkaverini joutuvat paikkaamaan työpanostani.
  • En ole sidottu paikkaan; Voin työskennellä missä tahansa paikassa, kunhan olen nettiyhteyden päässä. Minun ei tarvitse lähteä räntäsateessa pendelöimään työmatkalle vaan voin jäädä kotiin ja hoitaa työni samoin tuloksin, kuin työpaikalla. Voin pidentää kesälomaani ja jatkaa mökkikautta ilman, että olen sidottuna työpaikkaan.
  • Nautin urakoinnista; Puhelinmyynnissä usein väärin ymmärretty asia on palkkaus. Alalla on yleisesti käytössä provisiopalkkausmalli joka tarkoittaa palkan määräytymistä tuloksen, ei esimerkiksi työajan mukaan. Urakkahenkiselle ihmiselle puhelinmyynti on mitä mainion työpaikka: Tiedät etukäteen ansaitsevasi tietyllä myyntimäärällä tietyn summan euroja, riippumatta työajan pituudesta. Jos ansaittu rahasumma on sama, kumman valitset: Pidemmän vai lyhyemmän työajan? Ansaitsetko palkkaa mieluummin 30 euroa tunnissa neljän tunnin ajan vai 10 euroa tunnissa kahdentoista tunnin ajan? Moni puhelinmyyntiä tekevä henkilö pitää urakoinnista; Työpäivät ovat lyhyitä, mutta sitäkin tehokkaampia. Silloin, kun tehdään; Tehdään täysillä.
  • Haluan olla mukana uudessa ja kehittyä; Puhelinmyynti ja telemarkkinointi on monille tuttu ala Suomessa. Me DigiPlazalla kehitämme omaa toimintaamme jatkuvasti ja olemalla mukana tiimissämme, olet mukana rakentamassa täysin uudenlaista telemarkkinoinnin tekoälypohjaista konseptia. Riippumatta työsuhteesi kestosta on hyvällä työtodistuksella DigiPlazalta, kasvavalta startupilta merkitystä urallasi jatkossa
  • Minulle hyvä työyhteisö ja yritysarvot on tärkeä osa työpaikkaani; Puhelinmyynti on erikoinen ala. Alalla pärjää ns. ”hyvät tyypit”. Kukapa sitä ostaisi inhottavalta persoonalta mitään? Tämä koko alaan vaikuttava tekijä on DigiPlazalla tärkeä pala toimintamme selkärankaa. Henkilöstömme koostuu ainoastaan hyvistä tyypeistä joiden kanssa on kiva työskennellä. Haluamme myös panostaa alalle uudella tavalla henkilöstömme kehittymiseen ja voimaantumiseen työssä DigiPlazalla. Henkilöstöetuina sinulla on mahdollisuus saada kauttamme mm. laaja terveysvakuutus, kotisiivouspalvelu tai vaikkapa uusi tietokone ja puhelin. Kokoonnumme myös aika ajoin livenä jolloin tapaamme ja sparraamme toisiamme juhlien omia onnistumisiamme. DigiPlazalla sinä et ole, etkä jää yksin.
Hae yllä olevasta hakemuksesta meille töihin. Et sitoudu mihinkään; Otamme yhteyttä ja kerromme itsestämme lisää.

Moni suomalainen tienaa rahaa puhelinmyynnillä, miksi et sinäkin kokeilisi?

Korona-aika on tuonut etätyöt uudelle tasolle. Me DigiPlazalla olemme mukana murroksessa ja olemmekin kehittämässä uudenlaista, tekoälypohjaista interaktiivista etätoimistoa. Todella moni suomalainen on tienannut merkittäviä summia puhelinmyynnissä. 20€/tunti työstä kotoa käsin ei ole ”amerikan temppu” vaan kauttamme täysin mahdollista, myös sinulle! Etsimme tällä hetkellä uusia tekijöitä etätyösuhteisiin tienaamaan rahaa kotoa käsin. Koulutamme sinut työhön ja saat kaiken tarvittavan tuen menestymiseesi. Parasta työssämme on, että voit aloittaa ja lopettaa koska tahansa etkä sitoudu pitkiin sopimuksiin; Ilmoittamalla meille voit lopettaa työskentelyn milloin haluat ja tehdä töitä silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Täytä lyhyt hakemus alta. Otamme sinuun yhteyttä ja kerromme lisää.
Hakemus ei sido sinua mihinkään.