Rekry

Sinustako tekijä 2020-luvun markkinoinnin murrokseen? Hae meille töihin!

Avoimet työpaikkamme

  • Myyntineuvottelija B2B
  • Myyntineuvottelija B2C

    Kaikki työpaikkamme ovat etätyöpaikkoja. Työskentely ja koulutus työhön tapahtuu kokonaisuudessaan etänä ja edellyttää omaa tietokonetta, mikrofonikuulokkeita sekä internet-yhteyttä.

    Täytä hakemus. Otamme sinuun yhteyttä ja kerromme lisää työskentelystä meillä.

DigiPlaza on tekoälypohjaista, 2020-luvun markkinointia tekevä myyntitalo. Tuotamme asiakasyrityksillemme mm. ajavarauksia, myyntiä, markkinatutkimuksia jne. Haemme jatkuvasti kehittyvään toimintaamme uusia työntekijöitä etätyöprojektien pariin. Luomme etätyökonseptimme avulla samanaikaisesti uutta, interaktiivista työympäristöä, johon haluamme kutsua sinut mukaan. Koulutamme valitut henkilöt tehtäviin ja annamme työprojektin päättyessä jokaiselle projektissa mukana olleelle todituksen työskentelystä DigiPlazalla. Todistus on hyvä lisä omaan ansioluetteloosi.

Panostamme työntekijöidemme viihtyvyyteen monin eri tavoin. Tarjoamme henkilöstöllemme hyviä työsuhde-etuja ja meille on päivänselvää tehdä mm. työsopimukset kirjallisesti työntekijöidemme kanssa. Meillä on puitteet, joissa jokainen tekijämme onnistuu työssään ja tulee hyväksytyksi juuri sellaisena kuin hän on. Mikäli etsit paikkaa minne on helppo tulla ja missä on hyvä olla, on DigiPlaza sinun juttu.