Lisätuloa kotoa käsin: Etätyö ilman koulutusta puhelinmyynnissä DigiPlazalla

Avainsanat: etätyö ilman koulutusta, avoimet työpaikat, lisätuloa kotoa käsin, avoimet etätyöt

Etätyö Digiplazalla

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tehdä etätyötä puhelinmyynnissä ja tienata rahaa kotoa käsin – ilman, että sinun tarvitsee kuluttaa aikaasi työmatkailuun. Kuvittele: Saat rahaa kotoa käsin ja säästät vieläpä aikaa. Kuulostaa hyvältä, eikö? Meillä on usea avoin etätyöpaikka tarjolla juuri nyt, hae tästä linkistä!

Puhelinmyynti etänä

Puhelinmyynti vaatii keskittymistä ja rauhallisen työympäristön, jossa voit keskustella asiakkaiden kanssa ilman häiriötekijöitä. Siksi on tärkeää, että valitset etätyöpisteesi huolella ja varmistat, että voit keskittyä työhösi täysillä.

Lisätuloa kotoa käsin kokemuksia

Etätyö ei ole yksinäistä hommaa ainakaan DigiPlazalla. Meidän puhelinmyyjät ovat päivittäin yhteydessä omaan tiimivetäjäänsä saaden ohjeita, tsemppiä ja kuulumisia. Järjestämme myös viikoittaiset ”Finally Friday” -palaverit, joissa jaetaan palkintoja ja startataan viikonloppu yhdessä. Vaikka työskentelet etänä, meillä et ole yksin. Etätyö ilman koulutusta ei ole koskaan aiemmin ollut näin helppoa ja kivaa, tule säkin rohkeasti kokeilemaan!

Hae nyt – Etätyö puhelinmyynnissä odottaa!

Haluatko kokeilla, sopiiko etätyö puhelinmyynnissä sinulle? Jätä meille hakemus, niin otamme sinuun yhteyttä ja kerromme lisää avoimista työpaikoistamme.

Etätyö

Viisi hyvää -ja huonoa puolta etätyöstä

1. Teet töitä kotoa käsin

Tämä ei tullut kenellekään yllätyksenä, etätyö on kuten nimensäkin sanoo: Lisätuloa kotoa käsin. Muista kuitenkin, että koska nimenomaan toimit kotoa käsin, toimit myös itse itsesi lähimpänä esimiehenä: Sinä pystyt vaikuttamaan tuloksentekoon ja työtahtiisi. Tämä voi myös aiheuttaa sen, että et välttämättä ole yhtä asialla töissä mitä sinun pitäisi olla.

2. Lisätuloa kotoa käsin ilman koulutusta

Onhan se hieno ajatus: Lisätulot ilman koulutusta koroa käsin. Vaikka annamme perehdytyksen työhön, eikä puhelinmyynti vaadi koulutusta ulkopuolelta menestymiseen, tarvitset kuitenkin perehdytystä ja onnistuminen edellyttää, että sinun tulee sisäistää perehdytys ja toteuttaa sen saamia oppeja käytännössä. Ei siis riitä, että haet etätyöhön avoimeen työpaikkaan ja ”olet paikalla”, riippumatta työstä: Sinun tulee tehdä sitä ja onnistua toimimaan itsenäisesti.

3. Mitä jos en pärjää etätyössä?

Tämä on kysymys joihin harva työnantaja uskaltaa vastata suoraan, varsinkin rekrytoidessaan. Tässä tekstissä olemme kuitenkin brutaalin rehellisiä. Mikäli et pärjää etätöissä puhelinmyynnissä -Siihen on syy: Ajattele jos kaksi ihmistä alkaa ansaitsemisen kotoa käsin samanaikaisesti, samoilla työkaluilla ja samoilla asiakasrekistereillä ja samalla koulutuksella. Toinen heistä ansaitsee rahaa kotoa käsin ja toinen ei. Missä vika silloin voi olla? Kaikista meistä ei ole etätöihin puhelinmyyntiin ja se on ok eikä se tarkoita, että sinä olisit huono jossain muussa työssä. Parhaiten onnistut asenteella, jossa olet avoimin mielin valmis kokeilemaan etätyötä ilman suuria odotuksia. Esimerkiksi kahden viikon kokeilulla töistä saat jo pitkälti selville onko sinusta työhön vai ei. Mikäli vastaus on ei: Mitä sitten? -Kaikki jatkuu kuten ennenkin. Mutta entä, jos pärjäätkin? -Opit uuden työn tietotaidon joka mahdollistaa sinulle ansaitsemisen, myös tulevaisuudessa missä päin tahansa maailmaa, pelkästään nettiyhteyden ja tietokoneen avulla.

4. Yksinäistä?

Kuitenkin etätyössä on myös positiivisia puolia, jotka voivat vähentää yksinäisyyttä: Pääset osallistumaan DigiPlazan Finally Friday -palavereihin, joissa jaetaan palkintoja sekä pääset osallistumaan päivittäin Zoom-palavereihin, joissa perehdytään työasioihin. Tämä auttaa ylläpitämään yhteyttä työpaikkaan ja tuntemaan kuuluvansa yhteisöön. Lisäksi esimiehesi ovat sinuun yhteydessä päivittäin, antaen ohjeita ja tsemppiä. Heidän läsnäolonsa ja tuki tekevät etätyöstä vähemmän yksinäistä ja auttavat sinua pysymään motivoituneena. Toisaalta etätyön suurimpia etuja on ajan säästö työmatkoissa. Jos työmatkasi olisi vaikkapa 15 minuuttia per suunta/työpäivä ja työskentelisit 20 päivää kuukaudessa, sinulla kuluisi työmatkaan 10 tuntia! Etätyö vapauttaa aikaa vapaa-ajan aktiviteetteihin, kuten harrastuksiin ja sosiaalisiin tapahtumiin. Voit käyttää enemmän vapaa-aikaasi tavataksesi työn ulkopuolisia kavereita tai viettääksesi enemmän aikaa perheesi kanssa.

5. Itsenäistä. -Mitä se oikeasti tarkoittaa?

Etätyön houkuttelevuus ja sopivuus ovat yksilöllisiä kysymyksiä, ja jokainen meistä voi löytää erilaisia näkökulmia tähän kysymykseen. Tässä kirjoituksessa on kaksi yleisintä. Ensimmäinen lähestymiskulma on, että etätyö ei ehkä sovi sinulle, mikäli koet sen ainoana vaihtoehtona työelämässäsi, mutta et ole todellisuudessa kovin kiinnostunut koko työstä. Tällöin voi olla, että etätyö tuntuu raskaalta ja motivaatio työn tekemiseen voi olla vaikeaa löytää. Pitää muistaa, että teitpä töitä sitten kivijalkatyöpaikassa tai etänä: Työpaikka on työpaikka. Siksi sinun pitääkin etätöissä ravistaa ajatus ”fiilistelystä” pois ja ymmärtää, että kotisi on myös työpaikkasi. Toisaalta etätyö sopii erinomaisesti henkilölle, joka on valmis kokeilemaan uusia asioita ja ottamaan haasteita vastaan. Muutaman viikon kokeilu etätöissä ei muuta mitään, jos ihminen ei pärjää tai ei koe työtä omakseen. Tämä voi kuitenkin olla arvokas oppimiskokemus, joka auttaa ymmärtämään omia vahvuuksia ja heikkouksia työelämässä ja entä jos pärjäät? Jos taas henkilö pärjää etätyössä, hän voi löytää itselleen erinomaisen keinon ansaita rahaa joustavasti ja vaivattomasti. Etätyö mahdollistaa työskentelyn kotona tai vaikka palmun alla matkoilla, jolloin työ ja vapaa-aika voidaan yhdistää saumattomasti.

On tärkeää muistaa, että etätyö voi tarjota upeita mahdollisuuksia, mutta se ei välttämättä sovi kaikille.

Jokaisen on tarkasteltava omia tavoitteitaan, arvojaan ja toiveitaan työelämässä sekä mietittävä, millainen työskentelytapa sopii parhaiten omaan elämäntilanteeseen. Mikäli olet epävarma etätyön sopivuudesta itsellesi, kannattaa kokeilla rohkeasti. Kuka tietää, saatat löytää uuden, mielenkiintoisen tavan ansaita rahaa ja kehittää ammattitaitoasi. Etätöiden kokeileminen voi avata uusia ovia ja mahdollisuuksia, joiden olemassaolosta et aiemmin tiennyt. Lopulta etätyön sopivuus riippuu pitkälti omasta asenteestasi ja halustasi kehittää itseäsi työelämässä. Ole avoin uusille kokemuksille ja anna etätyölle mahdollisuus. Se voi osoittautua parhaaksi päätökseksi, jonka olet työurallasi tehnyt.

 

Voit hakea meille töihin tästä!

Muita etä- ja työpaikkoja löydät täältä ja täältä (duunitori.fi ja mol.fi)

Laita meille hakemus ja olemme sinuun pian yhteydessä.