kotoa käsin työ

Kotoa käsin työ -kampanja on käynnistynyt!
Pääset mukaan hakemalla suoraan tästä! Ota yhteyttä ja kerromme lisää! 

kotoa käsin töitä
Voit tehdä meillä kotoa käsin töitä

 

DigiPlaza on yritys, joka tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kasvattaa ammattitaitoasi puhelinmyynnissä. Työskentelymme perustuu etätyöskentelyyn, joten voit tehdä töitä kotoa käsin, mikä tekee siitä erittäin joustavan ja mukavan vaihtoehdon niille, jotka haluavat yhdistää työn ja vapaa-ajan tai opiskelun.

DigiPlaza on vahvasti sitoutunut tarjoamaan parhaan mahdollisen kokemuksen niin työntekijöilleen kuin asiakkailleen. Tämä tarkoittaa, että he panostavat henkilöstön kehitykseen ja koulutukseen jatkuvasti, jotta jokaisella työntekijällä on tarvittavat taidot tehdä tehtävänsä mahdollisimman hyvin. Työntekijöillä on mahdollisuus osallistua säännöllisiin koulutuksiin ja kehittää taitonsa edelleen.

DigiPlaza tarjoaa pohjapalkan ja provisio-osuuden, joten palkkasi kasvaa suorituksesi mukaan. Työaika on arkisin kello 9-16, joten voit hyvin yhdistää etätyön muuhun elämääsi. Etsimme kokoaikaisia ja täysi-ikäisiä työntekijöitä jotka haluavat tehdä töitä kotoa käsin ja jotka ovat valmiita panostamaan 100% työhönsä ja kehittämään myyntitaitonsa.

DigiPlazan avoimilla etätyöpaikoilla puhelinmyynnissä saat mahdollisuuden tehdä töitä kotoa käsin ja silti olla osa innostavaa ja tuloshakuista tiimiä. Työskentely etänä mahdollistaa joustavuuden ja mahdollisuuden yhdistää työ ja perhe-elämä tai muu harrastus. Työaika on arkisin kello 9-16, joten sinulla on mahdollisuus suunnitella oma päiväsi niin, että se sopii sinulle parhaiten.

DigiPlaza on vankka yritys puhelinmyynnissä ja ja se hakee nyt henkilöitä joukkoonsa tekemään töitä kotoa käsin. Tämä on mahtava tilaisuus kasvattaa ammattitaitosi ja kehittää myyntitaitojasi puhelinmyynnissä. Liity joukkoomme ja hae paikkaa jo tänään! Älä jätä tätä mahdollisuutta käyttämättä, sillä tämä on tilaisuus, joka ei toistu. Lähetä hakemuksesi sivulla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, sillä avoimia paikkoja on rajoitetusti.

DigiPlaza tarjoaa pohjapalkan ja provisio-osuuden, joten palkkasi kasvaa suorituksesi mukaan. He etsivät kokoaikaisia ja täysi-ikäisiä työntekijöitä, jotka ovat valmiita panostamaan 100% esiintymiseensä ja kehittämään myyntitaitonsa. Tämä on mahtava tilaisuus kasvattaa ammattitaitoa ja kehittää myyntitaitojasi etätyöpaikkojen kautta. Lähetä hakemuksesi nyt ja tule mukaan DigiPlazan innostavaan tiimiin! Älä jätä tätä mahdollisuutta käyttämättä. Lähetä hakemuksesi heti ja tule osa menestyksekästä etätyötiimiä!

DigiPlazassa meillä on tärkeää tarjota asiakkaille erinomaista palvelua ja tehdä yhteistyötä tiimissämme. Me arvostamme rohkeutta ja halua kehittää, ja uskomme, että juuri tämä tekee meistä menestyksekkään yrityksen. Jos olet valmis ottamaan haasteen vastaan ja kokeilemaan millaista on tehdä töitä kotoa käsin, niin lähetä hakemuksesi tänään ja tule mukaan joukkoomme!

Mieti tilanne missä teet töitä siellä missä haluat?
Olisiko hienoa ansaita rahaa siellä missä haluaa? -Olisihan se

Muita työpaikkoa löydät mm:

mol.fi 

duunitori.fi