Korona.

Liikkumisrajoituksien suositukset ovat vakava asia. Siitä ei päästä yli eikä ympäri. Kuitenkin sen sijaan, että me yritykset ja yrittäjät jäisimme paikallemme itkemään, on aika iskeä koronaa vastapalloon niin, että heilahtaa; Älä sopeudu ja tyydy. -Mukaudu ja kasva!

Yrittäjien ja yritysten tuskanhuutojen välistä on jäänyt kuulematta toinen, yhtä tärkeä työelämän ääni; Työntekijän ääni. Varsinkin kesätyönhakijan tai harjoittelupaikkaa etsivän nuoren ääni. Vapaista paikoista tulee olemaan tänä vuonna ennätyspula. Ajatus terveysriskistä haastatteluissa askarruttaa niin työnantajan kuin -tekijän mieltä. Työnhakija tulee törmäämään ”Ei meillä ole sulle töitä, koska korona”-lauseeseen tänä vuonna lukuisia kertoja. Haluamme tahollamme auttaa ja haastamme jokaisen työnantajayrityksen mukaan:

DigiPlaza muuttaa vuosibudjettinsa rekrytointistrategiaa. Tämän johdosta aiemmin vuodelle 2020 budjetoidun kymmenen- ja vuodelle 2021 budjetoidun uuden kymmenen työntekijän sijaan avaamme välittömästi 20 uutta työpaikkaa! Tämän lisäksi olemme suunnitelleet pikavauhdilla ainutlaatuisen pilvipohjaisen työskentelymallin, jossa voit suorittaa työt halutessasi 100% etänä, mistä päin maailmaa tahansa, työhaastatteluista lähtien.

Ettei haaste jäisi ainoastaan puheen tasolle, haluamme myös auttaa yrityksiä! Budjetoimme menomme uusiksi; Sen sijaan, että panostaisimme alkuperäisen suunnitelmamme mukaisesti kuluvan vuoden aikana markkinointiamme ulkoiseen mainontaan, investoimme rahan välillisesti kumppaniyrityksiimme tarjoamalla asiakkaillemme kaikista markkinointipalveluistamme -20% alennuksen voimassa olevan poikkeustilan ajalle sekä -30% asiakashankintakampajoista ravintola-, kampaamo- sekä muiden vastaavien alojen, jotka kärsivät suoraan ja välittömästi poikkeustilan tuomasta asiakaskadosta. Annamme myös maksuttoman alkukartoituksen (maks. 1h) yritykselle sekä tulemme järjestämään someseuraajillemme kilpailun, jossa luovutamme 1000e arvoisen markkinointiruiskeen voittajayhtiölle, maksutta. Kaivoimme siis esiin viidakkorummun, jota rummutamme luottaen ihmisten hyvään tahtoon yhteisen haasteen edessä.

Esteet on tehty ylitettäviksi. Meidän tehtävä on luoda muille yhtiöille liikevaihtoa. Näemme koronan haasteena, jonka selätämme parhaiten auttamalla yrityksiä. Yrittäjä! Ei saa jäädä tuleen makamaan. Älä tyydy selviytymiseen, luo kasvua.

#fuckthecorona #tueyrittäjää