DigiPlaza kokemuksia

Kokemuksia DigiPlaza

Teemme yrityksen sisällä säännöllisesti eri tiimeille fiilismittauksia ja tyytyväisyyskyselyitä. Palautteen kautta kehitämme omaa tekemistämme ja pyrimme luomaan mahdollisimman viihtyisän sekä tulosta tuottavan työpaikan jokaiselle työntekijällemme. Fiilismittaukset kuuluvat osaksi interaktiivista myyntikonttorimme kehitystyötä; Vaikka saamme softajärjestelmistämme dataraportit lukuina, henkilöstömme antaa meille fiilismittausten kautta dataa viihtyvyydestä. Kysymme siis jatkuvasti kokemuksia työntekijöiltämme: Millainen paikka DigiPlaza on työskennellä?

Kivat työkaverit ja yhteishenki

Fiilismittauksissa on tullut esiin useasti meidän hyvä yhteishenki DigiPlazalla. Teemme töitä automaation parissa, internetin välityksellä etätöissä. Säännöllisen epäsäännöllisesti jokin asia, mihin liittyy teknologia, tekee tepposet: Tällöin meille syntyy yhteinen haaste, jonka ratkaisemme ja joka nostaa meidän plazalaisten yhteistä fiilistä. Olipa asia pätkivä kuva videopuhelussa, ääniasetusten säätäminen tai kuulokkeiden päivitys. Pääsemme aina yli näistä arjen haasteista, jotka myöhemmin voivat omassa hetken järjettömyydessään olla hauskoja sattumuksia muistella.

Sattumukset ja tuloshakuisuus hyvässä porukassa luo meille hyvää yhteishenkeä. DigiPlazalla on kiva aloittaa työpäivä, vaikka sängystä olisikin tullut noustua väärällä jalalla. Me kannustamme toisiamme ja esimiehemme kouluttavat myyjiä. Meillä kaikilla on yhteinen tahtotila ja puhallamme omilla suorituksillamme samaan hiileen. Kivat työkaverit muodostavat hyvän yhteishengen, joka luo kivan työilmapiirin ja kivoja työkavereita. Syntyy positiivinen kierto, johon olemme päässeet.

Millainen palkkaus DigiPlazalla on? Entä työsopimukset?

Olemme saaneet jokaiselta kyselyyn vastanneelta työntekijältä positiivista palautetta palkkaukseen ja työsopimuksen tekoon liittyen: Teemme työsopimuksen aina kirjallisesti työntekijän kanssa ensimmäisten työpäivien aikana. Jotkut työnantajat lähettävät sähköpostitse työsopimuksen työntekijälle käymättä sitä läpi. Toimintamalli herättää epäluuloa ja kysymyksiä. Siksi me DigiPlazalla toimimme toisin. Kouluttajamme varaa kalenteristaan aikaa työntekijälle niin, että he voivat käydä työsopimuksen läpi rauhassa ja avoimesti. Tällöin työntekijällä on mahdollisuus kysyä häntä askarruttavia asioita, jos hänellä on sellaisia mielessä.

Palkkauksemme perustuu pohjaosuuteen, joka ei ole sidottu myyntiin vaan kontaktimääriin; Maksamme pohjapalkan työntekijälle tilanteessa, jossa hän ei ole tehnyt kauppoja, mutta hän on antanut työpanoksensa tehdäkseen kauppoja. Palautteissa provisiomalliamme on kehuttu selkeäksi. Maksamme provisio-osuudet palkkioista prosenttikorvauksena, emme käytä esimerkiksi pistetaulukkoja. Jokainen kokoaikainen työntekijämme on kyselyyn vastatessa sanonut palkan riittävän joko ”hyvin” tai ”paremmin, kuin hyvin” normaaliin elämiseen. Noin 15% vastanneista sanoi palkan olevan ”Erinomainen”. Ainutlaatuinen palkkausmallimme luottaa työntekijän omaan itsenäiseen haluun työskennellä ja menestyä.

Millaiset pomot, tiiminvetäjät DigiPlazalla on?

DigiPlazan ”pomot” tai pomot, kuten sanotaan ovat koulutettuja henkilöitä. Emme valitse tiiminvetäjiämme, päälliköitämme tai johtoamme vastuutehtäviin ainoastaan tulosten perustella. -Vaikkakin edellytämme näyttöä myyntituloksilla, edellytämme myös ihmisläheistä dataan perustuvaa johtamisosaamista ja asioiden esittämistaitoa. Päällikkökoulutuksessamme perehdytämme tulevat tiiminvetäjät soittobottimme luomaan dataan tarkemmin; Datan kautta pystymme näyttämään, miksi tietynlainen soittotapa tai -tyyli toimii ja miksi jokin muu tapa ei tuo samoja tuloksia. Riippumatta koulutuksen pitäjästä, tarjoamme samankaltaisen koulutuksen jokaiselle meille töihin tulleelle henkilölle. Koulutuksemme myyjälle ei siis perustu tiiminvetäjän ”mutuiluun” tai omiin kokemuksiin, vaan automaatiosta johdettuun dataan, jonka avulla Sinä vältyt turhalta ”erehdyksen ja opin”-tieltä. Koulutuksen DigiPlazalla antaa aina ihminen. Teetämme fiilismittauksissamme myös kyselyitä esimiehistämme ja heidän osaamisestaan. Automaation ja robottienkin ympärillä meille tärkein voimavara on DigiPlazan myyjä.

Mitä huonoa DigiPlazassa on työpaikkana?

Huono on vahva sana, mutta meilläkin on parantamisen varaa. Interaktiivista toimistoa kehitettäessä emme ole projektin pilotin alkuvaiheessa panostaneet maksimimäärää Human Resourcesiin. Saimme palautetta, ettei meillä ole riittävästi myyntiin liittyviä kisoja. Kilpailuja, jotka tarjoavat työpäivään maustetta. Interaktiiviseen 2020-virtuaalitoimistomallimme ei kuulu 1980-luvun ”huonoin myyjä”-malliset häpeäpalkintokisat. Näemme DigiPlazalla myyntikisat kilpailuina, joissa yksilö pääsee kisaamaan itseään vastaan omilla onnistumisilla, kuitenkin kilpaillen kaikkien kanssa yhdessä. Olemme aloittaneet muutostyön asiassa ja ryhdyimme järjestämään joka perjantai ”Finally Friday”-myyntikilpailuja, jossa palkitsemme viikottain DigiPlazan työntekijöitä. Voittaja ei välttämättä ole paras myyjä; Voittaja on todennäköisimmin myyjä, jonka henkilökohtaiset saavutukset ovat olleet viikon kilpailujakson aikana parhaat; Myyjän, joka on ylittänyt itsensä. -Mitä tämä tarkoittaa käytännössä: Sen näet, jos tulet valituksi meille töihin. Tulemme lisäämään DigiPlazalla kuluvan vuoden aikana myyntikilpailuja ja luomme myös täysin uudenlaisia palkitsemismalleja kilpailuhin. Hakemalla töihin pääset kuulemaan kilpailuista enemmän ja saamaan omia kokemuksia siitä, millainen paikka DigiPlaza on.

Kokemuksia

DigiPlaza on paikka, joka tarjoaa sinulle kokemuksia. Niin työkokemusta, kokemuksia työkavereista ja asioista työn ympärillä. Tulemme tänä vuonna kehittämään saamamme palautteen perusteella myös kilpailuja, joissa tarjoamme henkilöstöllemme kokemuksia, joita rahalla ei saa.