Uudenlainen etätyö?

Uudenlainen etätyö?

Korona-aika on luonut etätyöstä ”uuden normaalin”. Moni yhtiö onkin siirtynyt etätyömalleihin ja ilmoittanut sen olevan yhtiölle uusi, normaali tapa toimia. Tulokset ovat pysyneet samoina tai jopa parantuneet. DigiPlaza ei ainoastaan halua olla osana tätä kehitystä, vaan toimia omalta osaltaan myös kehittäjänä. Olemme rakentamassa täysin uudenlaista, toimialariippumattomasti skaalautuvaa etätyökonseptia, jonka perusperiaatteena on niin olemassa olevien etätyön etujen maksimoiminen kuin myös etätyöhön liittyvien vaikeuksien voittaminen. Lähdemme etätyöpilotissamme liikkeelle työhyvinvoinnin kasvattamisesta.

Tavoitelistallamme pilotissa on mm:

Tarjota lyhyempi työpäivä samalla palkalla.

Työntekijän työaika ei ole meille tai tulevaisuudelle oleellinen; Työteho on. Miksi työntekijän tulisi kuluttaa aamulla ja iltapäivällä aikaa ruuhkabussissa X-minuuttia (tai peräti tuntia), jos hän voi hoitaa työnsä kotoa käsin? Tällöin työntekijä voi herätä aamulla hieman myöhemmin, olla pirteämpi töissä ja saada arkiselle iltapäivälle laadukkaampaa vapaa-aikaa kuin mitä pendelöinnin ”ihanuus” vapaa-ajalle tarjoaa. Perusnormaalin kaavoihin kangistuneen kahdeksantuntisen, tuskanhieltä haisevan ja väkisinväännetyn työpäivän sijaan, tarjoamme pilottityöntekijöillemme seitsemäntuntisia työvuoroja. Nipistämme tahollamme 30 minuuttia niin aamusta kuin illasta ja samanaikaisesti työntekijä säästää työmatka-ajastaan 100%. Kokonaislisäys vapaa-ajalle on yli 12% vuorokaudessa! Tämä tarkoittaa työntekijöillemme automaattisesti myös huikeaa 12% palkankorotusta.

Tarjota stressittömämpi työilmapiiri interaktiivisessa toimistossamme.

Kuten jokainen työnantaja, niin myös mekin tarvitsemme tuloksia. Sen sijaan, että jurottaisimme palaverissa excel-taulukko toisessa kädessä ja hillomunkki toisessa toistaen mantraa tuloksista, me haluamme antaa sinulle eväät menestyä etätyöntekijänä.

Etätyö voi olla muutakin kuin yksin suorittamista. Se voi olla yhteisien tavoitteiden saavuttamista niin, että sinä tsemppaat työkaveriasi, joka on toisella puolella Suomea samalla, kun esimiehesi peukuttaa hyviä tuloksiasi satojen kilometrien päästä. Miten tämä on mahdollista? -Käytämme työssämme tekoäly- ja automaatiopohjaisia ratkaisuja, joiden avulla pystymme rakentamaan interaktiivisen ”pilvitoimiston”, missä sinä et ole yksin, vaan yhtenä tärkeänä osana DigiPlazaa, yhtenä meistä.

Tarjota mahdollisuuksia etenemiseen nopeasti kasvavassa startupissa.

Yksikään meistä, joka ei ole täysin pellossa kasvanut, tietää, että tekoäly ja automaatio on tulossa kiihtyvällä vauhdilla. Kehitämme jatkuvasti uutta, emmekä tyydy nykytilaan. DigiPlazalla me elämme… Emme huomista, vaan ylihuomista.
Tulemme pilottivaiheemme aikana rakententamaan useamman interaktiivisen toimiston. Nämä toimistot tarvitsevat esimiehiä. Luomme myös uusia B2B-kampanjoita, joihin tarvitsemme lisätyövoimaa ja vastuuhenkilöitä. Tulet löytämään meidät tulevaisuudessa ulkomailta.
Etätyökonseptin pilotointi on tehtävä, joka on määräaikainen: Me emme ”pakota” sinua sitoutumaan meihin, mutta haluamme kertoa avoimesti, että mikäli viihdyt meillä ja autat panoksellasi meitä menestymään, meillä on sinulle uusia haasteita tarjolla myös pilottikonseptin jälkeen.
Vaikka päättäisit lopettaa pilotin jälkeen, ei haittaa! Me annamme sinulle työtodistuksen, jossa kerromme sinun olleen mukana kehittämässä maailman ensimmäistä interaktiivista toimistoa kasvavassa startupissa. -Tosi kiva lisä ansioluetteloon, vai mitä?

Tarjota työpaikkoja ilman korkeita erikoisosaamisvaatimuksia.

Mielestämme moni työnantaja käyttää koneita ja teknologiaa väärin; Sitä ei hyödynnetä yhtiön sisällä, sitä ei kehitetä ja yhtiön olemassa olevaa teknologiaa ei käytetä työntekijän työn helpottamiseen, vaan puhtaasti ”kyttäämiseen”, eli työntekijöiden seurantaan ilman päämäärää. Ei ole ihmekään, ettei tuloksenteko sellaiselle yrityselle kiinnosta, vaikka osaamista olisi. Me näemme teknologian osana työhyvinvointia: Teknologia on DigiPlazalaisten ystävä ja haluamme luoda tahollamme sen avulla parempaa maailmaa tarjoamalla työtä, jossa teknologia helpottaa sinun tekemistäsi. Meidän mielestä teknologia on parhaimmillaan silloin, kun sinun on helpompi olla. Kukaan tuskin haluaa lukea monimutkaisia käyttöohjekirjoja laitteista tai ohjelmistoista, joiden hyöty on kyseenalainen? Tullessasi meille töihin: Sinun ei tarvitse ymmärtää koodaamisesta mitään tai edes olla siitä kiinnostunut. Sen sijaan se, mitä haemme, on terve maalais- (tai miksei kaupunkilais-) järki. Etsimme tulosnälkäisiä tekijöitä, jotka haluavat, että koneet tekevät töitä heidän puolestaan ja auttavat heitä.

Turvallinen palkka bonuksineen porkkanalla, ei kepillä.

Kovin moni työnantaja myyntialalla tarjoaa puhdasta provisiopalkkaa. Ei siinä, sehän on hyvä vaihtoehto, jos työnantajan tuote on kunnossa. Riippumatta siitä, miten hyvä myyjä on, ei ole järkevää lähteä myymään pakastimia jääkarhuille. Joskus siinä voi toki onnistua, mutta jääkarhuilla on kuitenkin (ainakin vielä) riittävästi kylmätilaa ilman pakastintakin. Toisekseen jääkarhut eivät osaa puhua. Mielestämme ei ole reilua, että kokonaisvastuu yhtiön tuloksesta siirretään myyjän harteille ja työntekijä joutuu miettimään ansaitseeko hän ylipäätään mitään luovuttamastaan vapaa-ajasta. Tämän vuoksi tarjoamme pilottikonseptin työntekijöillemme takuupalkan: Maksamme tuloksesta riippumatta sinulle palkkaa ja vastineeksi sinä annat meille täysillä oman työpanoksesi. Uskomme, että konseptimme avulla sinä onnistut sellaisessa määrin, että työsuhde on kannattava meille molemmille.

Sen sijaan, että maksaisimme bonuksia kilpailujen muodossa, joissa vain yksi voittaa, tarjoamme palkkiointimallia, joka auttaa sinua kehittämään itseäsi ja luomaan itsellesi parempaa vapaa-aikaa. Kovin monella työpaikalla bonusjärjestelmät perustuvat ns. keppiin: ”Sinulle on tulossa X bonus, jos hypit tasajalkaa joka päivä 1000 kertaa. Mikäli et näin tee, niin saat sanoa bye-bye rahoille”. Emme DigiPlazalla ajattele näin: Näemme bonusjärjestelmät sellaisena kuin niiden nimikin on: Bonuksina hyvin tehdystä työstä. Jokaisella pilottikampanjaamme osallistuvalla tekijällä on henkilökohtainen bonusjärjestelmä, jossa hyvin ja tuloksekkaasti tehty työ lisää euroja omalla tilillä sen sijaan, että inhimillinen virhe poistaisi niitä.
Ai niin! Sinulla ei ole interaktiivisessa toimistossa työmatkoja. Sen lisäksi, että säästät aikaa, säästät myös rahaa.

Mitäpä, jos kokeilisit jotain uutta? Hae meille töihin tästä hakemuksen täyttämisellä et sitoudu mihinkään. Sovitaan haastatteluaika, juodaan kahvit videochatin äärellä ja jutellaan. Jos juttu luistaa puolin ja toisin, niin kokeillaan miltä yhteinen työnteko tuntuu.